HENKILÖSTÖVUOKRAUS KAIKKIIN RAVINTOLA-ALAN TÖIHIN

Henksupalvelut välittää ravintolahenkilökuntaa Savonlinnassa ja Ylläksellä

Henksupalvelut Oy välittää ravintolahenkilökuntaa Suomen parhaisiin lomakohteisiin, sekä lyhyisiin jaksoihin että vakituisiin paikkoihin. Hoidamme hommat ammattitaidolla ja joustavasti. Toimimme Savonlinnan, Ylläksen ja Saimaan alueella.

Yrityksemme henkilöstöllä on vuosien kokemus ravintolahenkilöstön välityksestä, osaamme siis vastata asiantuntemuksella asiakasyritystemme tarpeista tunnemme alan läpikotaisin ja samalla sen erikoispiirteet.


Työnhakijat

Kiinnostaako henkilöstövuokraus tai ravintola-alan työt? Jos olet ravintola-alan ammattilainen tai alasta kiinnostunut uusi tulokas jätä avoin työhakemus meille! Voit jättää hakemuksen sähköpostilla henksupalvelut@henksupalvelut.com tai sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Lue lisää palveluistamme!

Yrittäjät

Haetko luotettavaa ja ammattitaitoista ravintolahenkilöstöä -alan töihin? Tarvitsetko vakituisen tekijän vai kiinnostaako henkilöstövuokraus enemmän? Ota yhteyttä meihin  löydämme sinulle parhaan ja osaavan henkilöstön kaikkiin alan hommiin. Laita siis sähköpostia tai lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Lue lisää yrityspalveluistamme!