HENKILÖSTÖVUOKRAUS KAIKKIIN RAVINTOLA-ALAN TÖIHIN

Ravintola-alan henkilövälitystä ja rekrytointia Savonlinnassa sekä Ylläksen seudulla

Olemme erikoistuneet ravintola-alan henkilövälitykseen. Löydämme paikan niin osaavalle ja alalla jo pitkään toimineelle henkilöstölle kuin alalle vasta pyrkiville. Meidän kauttamme työllistyy niin salihenkilöstö kuin keittiöhenkilöstökin. Alalle tarvitaan työntekijöitä baariin, tarjoilemaan, kokeiksi, keittiöapulaisiksi ja kaikkiin monipuolisiin ravintola-alan hommiin.

Kauttamme työllistyvät myös juontajat ja esiintyjät. Jos sinulla on kokemusta juontokeikoista tai olet lahjakas esiintyjä, olet juuri etsimämme henkilö!

Ota siis yhteyttä ja jätä hakemus! Voit hakea avoinna olevaa paikkaa tai jättää avoimen hakemuksen joko sähköpostilla tai sivuillamme olevalla lomakkeella.

Talvisesonki

Talven tullen alkaa huima kysyntä asiantuntevasta ja osaavasta henkilökunnasta pohjoisen laskettelu- ja lomakeskuksissa. Henksupalveluilla on pitkä kokemus hyvästä ja luotettavasta yhteistyöstä henkilövälitys- ja rekrytointipalveluista Ylläksen korkeatasoisissa ravintoloissa (mm. Ylläskammi, Café Gondol ja Aurinko kuuluvat yhteistyökumppaneihimme).

Kesäsesonki

Aurinkoinen kesä tuo tulleessaan runsain mitoin keikkatöitä Saimaa ja Savonlinnan alueen ravintoloissa. Kesäravintoloiden henkilöstön rekrytointi alkaa keväällä ja jatkuu koko kesän. Kauttamme löytyvät ravintola-alan keikkatyöt myös kesäisille festareille.