HENKILÖSTÖVUOKRAUS KAIKKIIN RAVINTOLA-ALAN TÖIHIN

Ravintola-alan henkilövälitystä ja rekrytointia Savonlinnassa sekä Ylläksen seudulla

Olemme erikoistuneet ravintola-alan henkilövälitykseen. Löydämme paikan niin osaaville ja alalla jo pitkään toimineille tekijöille kuin alalle vasta pyrkiville. Meidän kauttamme työllistyy sekä salihenkilöstö että keittiöhenkilöstö. Alalle tarvitaan työntekijöitä baariin, tarjoilemaan, kokeiksi, keittiöapulaisiksi ja kaikkiin monipuolisiin ravintola-alan hommiin.

Kauttamme työllistyvät myös juontajat ja esiintyjät. Jos sinulla on kokemusta juontokeikoista tai olet lahjakas esiintyjä, olet juuri etsimämme henkilö!

Ota siis yhteyttä ja jätä hakemus! Voit hakea avoinna olevaa paikkaa tai jättää avoimen hakemuksen joko sähköpostilla tai sivuillamme olevalla lomakkeella.

Talvisesonki

Talven tullen alkaa huima kysyntä asiantuntevasta ja osaavasta henkilökunnasta pohjoisen laskettelu- ja lomakeskuksissa. Henksupalveluilla on pitkä kokemus hyvästä ja luotettavasta yhteistyöstä henkilövälitys- ja rekrytointipalveluista Ylläksen korkeatasoisissa ravintoloissa (mm. Ylläskammi, Café Gondol ja Aurinko kuuluvat yhteistyökumppaneihimme).

Kesäsesonki

Aurinkoinen kesä tuo tullessaan runsain mitoin keikkatöitä Saimaan ja Savonlinnan alueen ravintoloissa. Kesäravintoloiden henkilöstön rekrytointi alkaa keväällä ja jatkuu koko kesän. Kauttamme löytyvät ravintola-alan keikkatyöt myös kesäisille festareille.

Me olemme ravintola-alan henkilöstönvälityksen ammattilaisia. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Teemme henkilöstövälitystä Savonlinnan ja Ylläksen seuduilla.

Yhteystiedot