Ota yhteyttä, kun etsit ravintola-alan töitä!

Henkilöstövälitys ja keikkatyöt kaikkiin ravintoloihin Savonlinnan, Saimaan ja Ylläksen seudulla

Haetko luotettavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä ravintola-alan töihin? Henksupalvelut Oy:lta hoituu ravintola-alan henkilövälitys kokemuksella ja luotettavasti. Meiltä löydät osaavan tekijän kaikkiin ravintola-alan töihin. Meiltä hoituu sekä henkilöstön vuokraus että henkilöstövälitys. Teemme yhteistyötä useiden ravintoloiden kanssa Savonolinnan, Saimaan ja Ylläksen alueella.

Meidän kauttamme työllistyy niin salihenkilöstö kuin keittiöhenkilöstökin: välitämme työntekijöitä baariin, tarjoilemaan, kokeiksi, keittiöapulaisiksi ja kaikkiin monipuolisiin ravintola-alan hommiin. Välitämme myös juontajia ja esiintyjiä viihdyttämään asiakkaitasi.

Olivatpa kyseessä keikkatyöt tai vakituinen paikka  meiltä löytyy osaava henkilö tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Ota yhteyttä meihin  löydämme sinulle parhaan ja osaavan henkilöstön kaikkiin alan hommiin. Laita siis sähköpostia tai lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Haetaan kausitarjoilijoita Ylläkselle kevätkaudeksi

9.11.2018
Henksupalvelut Oy

Tarjoilijoita Ylläksen kevätkauteen (10 paikkaa) Haemme useisiin asiakasyrityksiimme RINNERAVINTOLA-, PUBI- JA Á LA CARTE TARJOILIJOITA Ylläksen (Ylläsjärvelle) kevätsesonkiin. Työt alkavat ennen hiihtolomia ja kestävät vappuun... Lue lisää »

Haetaan kokkeja Ylläkselle kevätsesonkiin

8.11.2018
Henksupalvelu

Kokkeja Ylläkselle ravintola Taigaan Haemme Ylläkselle ravintola Taigaan kiirettä pelkäämättömiä ja reippaita KOKKEJA kevätsesonkiin kokoaikatyöhön. Ravintola Taiga on ravintola A-oikeuksin ja sijaitsee Ylläsjärven puolella... Lue lisää »

Haetaan tarjoilijoita Ylläkselle

21.9.2018
Henksupalvelu

Linjastotarjoilija (2 paikkaa) Ylläkselle jouluksi 2018 Haemme linjastotarjoilijoita/ saliapulaisia joulusesonkiin. Työt alkavat joulupäivän alla ja kestävät loppiaiseen. Et tarvitse työssäpärjäämiseen aikaisempaa ravintola-alan... Lue lisää »