Ota yhteyttä, kun etsit ravintola-alan töitä!

Henkilöstövälitys ja keikkatyöt kaikkiin ravintoloihin Savonlinnan, Saimaan ja Ylläksen seudulla

Haetko luotettavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä ravintola-alan töihin? Henksupalvelut Oy:lta hoituu ravintola-alan henkilövälitys kokemuksella ja luotettavasti. Meiltä löydät osaavan tekijän kaikkiin ravintola-alan töihin. Meiltä hoituu sekä henkilöstön vuokraus että henkilöstövälitys. Teemme yhteistyötä useiden ravintoloiden kanssa Savonolinnan, Saimaan ja Ylläksen alueella.

Meidän kauttamme työllistyy niin salihenkilöstö kuin keittiöhenkilöstökin: välitämme työntekijöitä baariin, tarjoilemaan, kokeiksi, keittiöapulaisiksi ja kaikkiin monipuolisiin ravintola-alan hommiin. Välitämme myös juontajia ja esiintyjiä viihdyttämään asiakkaitasi.

Olivatpa kyseessä keikkatyöt tai vakituinen paikka  meiltä löytyy osaava henkilö tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Ota yhteyttä meihin  löydämme sinulle parhaan ja osaavan henkilöstön kaikkiin alan hommiin. Laita siis sähköpostia tai lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Tarjoilija Ylläkselle kevät 2019

6.12.2018
Henksupalvelu

Haemme kahta TARJOILIJAA Ylläkselle kevät sesonkiin. Meillä pääset työskentelemään upeassa ympäristössä Ylläksellä! Saat myös hyvät työedut mm. hissiliput henkilökuntahintaan, huippu kaverit ja upeat harrastusmahdollisuudet... Lue lisää »

Linjastotarjoilija Ylläkselle kevät 2019

6.12.2018
Henksupalvelu

Haemme kahta LINJASTOTARJOILIJAA Ylläkselle. Meillä pääset töihin suoraan huipulle, Suomen korkeimmalla sijaitsevaan ravintolaan! Saat myös hyvät työedut mm. hissiliput henkilökuntahintaan, huippu kaverit ja upeat harrastusmahdollisuudet... Lue lisää »

Haetaan kokkeja Ylläkselle

6.12.2018
Henksupalvelut Oy

Haemme kahta KOKKIA Ylläkselle. Meillä pääset töihin suoraan huipulle, Suomen korkeimmalla sijaitsevaan ravintolaan! Saat myös hyvät työedut mm. hissiliput henkilökuntahintaan, huippu kaverit ja upeat harrastusmahdollisuudet. Tasokas... Lue lisää »